Resman
- Vi tar din resa på allvar

 
Specialresor
Vi skräddarsyr resor efter alla dina önskemål
 
Vet du vad du vill ha, men hittar ingen som säljer en sådan resa? Kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att skapa en resa efter dina önskemål. Eftersom vi är en helt oberoende resebyrå kan vi fritt utnyttja hela vårt internationella nätverk av leverantörer.

Här nedan ser du exempel på resor vi sytt ihop åt våra kunder.
 
Bilrundresa i Andalusien-Granada.

Med det fantastiska moriska palatset Alhambra,Cordoba med den imponerande moskén La Mezquita, Sevilla en av Europas äldsta och kanske mest romatiska städer och Ronda, staden som är delad mitt itu av en ravin. Direktflyg till Malaga där hyrbil väntar på flyg-platsen. Beroende på vad du vill se lägger vi upp en resa med förbokade hotellnätter. Kombinera gärna med några dagars sol och bad vid kusten.
 
Långhelg i Bryssel och Brygge.

Direktflyg till Bryssel här finns ett av Europas bästa kök med fisk och skaldjur som specialitet. Här ligger också museet för tecknade serier, Atomium, från världs-utställningen 1958 och ett av världens bästa bilmuseum med 450 utställda fordon. Därefter går tåget till Brygge med ett förbokat hotell i stadens historiska kvarter. Om Bryssel kan uppfattas som lite strikt så är Brygge dess motsats med gröna parker, små gågator och kanalen där en kanalbåtstur rekommenderas. Tåg tillbaka till Bryssel för hemresa med flyg.